Om tillhandahållande av data (andra regioner)

Visa information om de uppgifter som lämnas till Kaspersky medan tidigare versioner av appen används.

Data som skickas till Kaspersky med Kaspersky-appen 11.100.X.XXX och senare

Kaspersky skyddar all information som tas emot i enlighet med lag och tillämpliga Kaspersky-regler. Data skickas via en säker kanal.

Du kan se listan med de data som tillhandahålls under villkoren för varje juridiskt dokument i motsvarande juridiska dokument.

Visa licensavtalet för slutanvändare, sekretesspolicyn eller Kaspersky Security Network Statement

Dessutom samtycker du till att förse Kaspersky med följande data genom att acceptera licensavtalet för slutanvändare:

För att tillhandahålla kärnfunktionerna i programvaran kommer följande information att skickas till Huawei Push Kit automatiskt och regelbundet:

Data skickas vidare till Huawei Push Kit via en säker kanal. Tillgång till och skyddet av informationen styrs av de motsvarande villkoren för användning av Huawei Push Kit-tjänsten.

För att tillhandahålla kärnfunktionaliteten för programvaran som är förinstallerad på Samsung-enheter kommer följande data att skickas till SbS Softline automatiskt och regelbundet:

Data skickas vidare till SbS Softline via en säker kanal. Tillgång till informationen och skyddandet av informationen regleras av sekretesspolicyn. Du kan läsa den i sin helhet på http://samsung.enaza.ru/get_av/privacypolicy

Funktionen för social integritet hjälper dig att hantera dina sekretessinställningar i tredjepartstjänster. När funktionen används skickas följande data automatiskt och regelbundet till den tjänst du väljer för att uppnå det angivna syftet:

Data vidarebefordras till den tjänst som du väljer via en säker kanal. Information om hur data behandlas i den tjänst du väljer finns i sekretessmeddelandet för respektive tjänst.

Tjänstens tillgänglighet beror på region och version av den använda programvaran och kan variera beroende på region och version.

För kärnfunktionalitet kan data installeras och laddas ner i Firebase-tjänsten:

Data skickas till Firebase via en säker kanal. Information om hur data behandlas i Firebase finns på https://www.firebase.com/terms/privacy-policy.html.

Följande data samlas in och bearbetas i Huawei-tjänsten för att tillhandahålla QR-skannerfunktionen:

Databehandling i Huawei-tjänsten utförs över en säker kanal. Databehandling sker i enlighet med Huaweis integritetspolicy som finns på: https://consumer.huawei.com/en/privacy/privacy-policy/.